Close
Kokkola 400

Kilpailu

Suunnittele Kokkolalle juhlavuoden tuote!

Tervetuloa Taito Keski-Pohjanmaan järjestämään "Kokkola 400 vuotta 2020" -käsityökilpailuun!

Suunnittele ja valmista tuote yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Veistä, väännä, käännä, neulo, kudo, virkkaa, puno... haluamastasi materiaalista. Käsityötuote tulee olla myyntituotteeksi sopiva, sillä kolme palkittua saavat mahdollisuuden tuoda tuotteitaan myyntiin Kankuriin vuoden 2020 kesäkuusta vuoden loppuun tai sopimuksen mukaan.

Kilpailun palkinnot:

I palkinto: 800 €

II palkinto: 600 €

III palkinto: 400 €

Lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken viisi kivaa yllätyspalkintoa!

Kilpailu on avoin. Tervetulleita kilpailuun ovat esimerkiksi käsityön ammattilaiset, alan opiskelijat ja harrastajat. Kilpailuun voi osallistua yksi suunnittelija/ryhmä max. kolmella käsityötuotteella, uudella tai jo olemassa olevalla valmiilla tuotteella tai tuoteperheellä, joka sisältää max kolme tuotetta. Kilpailuaika päättyy 1.11.2019. Kilpailun tulokset julkaistaan maaliskuussa 2020. Kilpailun parhaimmiston työt pyydetään näyttelyyn maaliskuun 2020 ajaksi Kankuritaloon Kokkolaan. Voittaja julkaistaan näyttelyn avajaisissa.

Kilpailun säännöt

Kilpailuraatiin kutsutaan viisi jäsentä. Kokkolan kaupungilla ja Taito Keski-Pohjanmaalla kummallakin yksi sisäisesti täytettävä paikka, muille paikoille kutsutaan taiteen ja elinkeinoelämän edustajat. Raadin kokoonpano julkaistaan lokakuussa 2019.

Kilpailuraati ottaa kilpailutöiden arvioinnissa huomioon mm. seuraavat asiat: ulkonäkö, idea, toimivuus tuotteen ja valmistustekniikan soveltuvuus käyttötarkoitukseen, materiaalien valinta, toteutuksen ja viimeistelyn taso, tuotteen huollettavuus ja korjattavuus, hinta laatu suhde ja soveltuvuus myyntituotteeksi esim. Kokkolassa vieraileville kesällä 2020.

Tekniset määräykset

Kilpailutyöhön kiinnitetään nimimerkki. Kilpailutyöt on nimettävä ja varustettava sekä nimimerkillä että tuotteeseen liittyvällä tarinalla, ohjevähittäishinnalla tai ohjevähittäishintaluonnoksella. Nimimerkit, eivät voi olla piirrettyjä. Mukaan liitetään nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää tekijän nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä postin noutopisteen kilpailutyön palautusta varten.
Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden toimituskuluista töiden vastaanottopaikalle: Taito Keski-Pohjanmaa, Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola. Työt tulee toimittaa huolellisesti pakattuina ja pakkauksessa tulee olla merkintä KILPAILU.

Vakuutukset

Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden vakuuttamisesta. Huomaathan vakuuttaa kilpailutyöt myös kuljetusten ajaksi. Näyttelyn aikana työt vakuuttaa Taito Keski-Pohjanmaa.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Kokkolan kaupungin kanssa.

Tiedustelut

tuula.puoskari (at) taitokeskipohjanmaa.fi

Säännöt PDF-muodossa ->