Close
Kokkola 400

Kaupungintalon avoimet ovet to 13.2.!

Juhlimme 40-vuotiasta kaupungintaloa avoimien ovien päivän merkeissä klo 12-18 - tervetuloa tutustumaan!

Kokkolan kaupungintalon laaja peruskorjaustyö on valmistunut, ja torinpuoleisen C-siiven kokous- ja juhlatilat otetaan käyttöön torstaina 13.2. avoimien ovien päivän merkeissä klo 12—18. Samalla vietetään kaupungintalon 40-vuotisjuhlaa.

Avoimien ovien päivänä kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan talon lämpiö- ja kokoustiloihin sekä uudistettuun Kokkolasaliin. Päivän aikana järjestetään myös opastettuja tutustumiskierroksia kaupungintalon 2. ja 3. kerrokseen, jotka on remontin yhteydessä muutettu monitilatoimistoiksi kaupungin eri toimialojen käyttöön. Opastetut kierrokset lähtevät ala-aulasta puolen tunnin välein klo 12—17.30. Gamlakarleby-aulassa on kahvitarjoilu päivään osallistujille klo 12—18.

Aulatiloissa esitellään kaupungin eri palveluja ja toimintoja. Ensimmäistä kertaa avoinna on myös juhlavuoden pop up –postikonttori, jossa voi lähettää Kokkola-kortin ystävälle maksutta. Juhlavuoden kortti välitetään koteihin Keskipohjanmaa-lehden liitejakeluna 11.2. Kortti ja postikonttori ovat osa Kokkola400-juhlavuoden markkinointikampanjaa, johon kaupunkilaiset pääsevät osallistumaan.

Varsinainen juhlatilaisuus alkaa Kokkolasalissa klo 15.30. Tilaisuudessa esiintyy tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nueva kapellimestari Raimo Vertaisen johdolla. Avajaisjuhlaan on vapaa pääsy. 

Kaupungintalon avoimien ovien päivä on osa Kokkola400-juhlavuotta. Tapahtuman ajalle on maksuton pysäköinti Kauppatorilla.