Close
Kokkola 400

Juhlavuoden graafinen ilme

400-vuotiaan Kokkolan juhlavuoden ilmeessä yhdistyvät historia ja nykyhetki. Tunnus on palkitun kokkolalaisen graafikko Elina Warstan käsialaa.

400-vuotiaan Kokkolan juhlavuoden ilmeessä yhdistyvät historia ja nykyhetki. Tunnus on palkitun kokkolalaisen graafikko Elina Warstan käsialaa, ja se viestii Kokkolan uniikkiutta ja positiivisuutta asuinpaikkana, unohtamatta historiaa ja tervakauppaa. Ilme nojaa vahvasti Kokkola–Karleby 400 -tunnukseen ja pelkistettyyn värimaailmaan. Typografiassa yhdistyvät moderni ja klassinen kirjasintyyli.

Kokkolan vaakunasta vaikutteita ammentava juhlavuoden tunnus on moderni ja merellinen. Tunnus on suunniteltu pystymuotoon joka vahvistaa sen näkyvyyttä. Vaakunasta mukaan tuodut motiivit (tynnyri ja timanttielementti) tuovat modernisoituina historian osaksi tätä päivää. 

Juhlavuoden logo näkyy paitsi kaupungin omassa toiminnassa, myös tunnuksen käyttöoikeuden erikseen anoneiden yhteistyökumppanien tapahtumissa ja tuotteissa. Voit hakea logon käyttöoikeutta tuotteellesi juhlavuoden toimikunnalta ottamalla yhteyttä kokkola400@kokkola.fi.

Juhlavuotemme graafinen ohjeistus löytyy tästä linkistä.